Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Gazpacho

Koude tomatensoep

  • 2 eetl. rode wijnazijn
  • 2 middelgr. rode paprika's
  • 2 komkommers fijngehakt
  • 2 teentje knoflook
  • 1liter groentebouillon
  • 3 stengels bleekselderij fijngehakt
  • ½ theelepel tabasco
  • 5 middel grote Tomaten fijngehakt
  • 1 grote ui fijngehakt
Bereidingswijze
Snijd de paprika's in vieren, verwijder de zaadlijsten. rooster de paprikapartjes in de oven stand 7(240-250 gr.),gesneden kant onder, tot de velletjes krullen en zwart worden. Dek de paprika stukjes 5 min. af met papier, en verwijder de velletjes, snijd ze dan in stukjes.

Pureer de paprika's, de bouillon de wijnazijn, de tabasco, de knoflook, en de helft van de bleekseldeij,de ui, de tomaten,en de komkommers in de keukenmachine. Doe het mengsel in een kom en zet het afgedakt 1 uur in de koelkast.
doe hetzelfde met de overgebleven fijngehakte groenten.

Verdeel de gazpacho over de borden ,Strooi voor het opdienen de overgebleven groenten over de soep heen.

Serveertip: serveer de soep in glazen met een bleekselderij stengel
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Italiaans
Dagmoment: Lunch
Categorie: Soep
Personen: 8
Calorieën: 268 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+